David & Tess

Välkommen till vårt bröllop!

Den andra augusti 2014 kl 14:30 smäller det. Då är det drygt åtta år sedan vi träffades på det otroligt romantiska roll­spels­konventet GothCon i Göteborg där David (som den gentleman han är) bjöd Tessan på en dejt med kaffe och varmkorv. Men framför allt så är det då äntligen dags för vårt bröllop i Skara domkyrka, och du är varmt välkommen att dela dagen med oss!

Alla vi känner är mer än välkomna att närvara vid vår vigsel i Skara domkyrka. Däremot har vi inte möjlighet att bjuda alla vi känner på bröllops­fest, hur mycket vi än önskar att vi kunde det. Om du har fått ett mörklila kort med posten är du dock en av de lyckligt lottade som är bjudna på fest, och då finner du all information du kan tänkas behöva på denna hemsida.

Vi rekommen­derar alla att ta en titt under fliken "Väg­beskriv­ning" där det finns viktig information framför allt till alla som kommer till bröllopet med bil, då ni ska parkera era bilar vid fest­lokalen där en buss kommer att hämta er för att ta er till kyrkan. Efter vigseln kommer sedan alla åka tillsammans till fest­lokalen.

Hoppas att vi ses den andra augusti!

David och Tess